Főoldal » Webáruház

Carp'R'Us ONLINE KATALÓGUS ide kattintva megtekinthető!


Imperial Fishing ONLINE KATALÓGUS ide kattintva megtekinthető!

  Kategóriák  
  Videók  
Imperial Baits - Summer moments
Big Carp fishing in Europe trailer
In the footsteps of Bolsena Gold - by Julian Jurkewitz & Max Nollert
További videók »
Regisztráljon!
  Látogatóink  
Jelenleg oldalainkat
4 vendég és
0 tag böngészi.
  Akcióink  
IB Carptrack Amino Gel Liver - 100 g
IB Carptrack Amino Gel Liver - 100 g
2.990HUF
Carptrack - Half N' Half Elite csalizóbojli
Carptrack - Half N' Half Elite csalizóbojli
2.990HUF
HPV sátorfűtés Nagy Inox 4KW
HPV sátorfűtés Nagy Inox 4KW
49.900HUF
  
A nagy számvetés, nyolc év IB történelem - Zab Betti 2014. 03. 12.
  
A nagy számvetés, nyolc év IB történelem - Zab Betti Az biztos, hogy összefoglalni nyolc év eseményeit néhány mondatban nem egyszerű feladat. Kiválogatni a lényeget abból a nyolc évből, amelyikből kemény fedeles enciklopédiát lehetne írni. Kiszűrni abból a több száz élménybeszámolóból, amelyek mind egytől - egyig különleges dolgok, pillanatok és alkalmak voltak. Ez rengeteg élmény. Bizton állítom, hogy pontosan kivenni belőlük a lényeget lehetetlen. Megpróbálom

  
IV. Imperialbaits.hu - Carp\'R\'Us kupa - Deseda 2014. 03. 01.
  
IV. Imperialbaits.hu - Carp\ 245 hektár. 8 kilométer. 30 kilogramm bojli. Negyedik alkalommal ad otthont az ország egyik legvadregényesebb, és az egyik legkevésbé kiismert tava, a tradicionális IMPERIAL BAITS.HU – Carp\'R\'Us Bojlis kupának a Deseda.TE voltál már bojlis versenyen? És egyszerre három versenyen? Ilyenen még biztosan nem. ITT A LEHETŐSÉG! Magyarországon először, és CSAK ezen a versenyen: - HÁROM első helyezett csapat kerül díjazásra. - HÁROM esély, hogy a TE csapatod legyen az első! - HÁROMFÉLE taktika, állj fel TE is a dobogó legfelső fokára!

  
Nyári emlékek - Kormos Patrik 2014. 01. 29.
  
Nyári emlékek - Kormos Patrik Január első hetét írjuk, közeleg a tél java, de már most nem bírok magammal és gondolataimmal, így hát szeretnék leírni nektek két emlékezetes horgászatomat.
Nyár közepe lehetett, mikor cimborámmal a nap erős, perzselő sugarai alatt, a tóparton ülve, árnyékban hűsölve szerettük volna eltölteni. Sajnálatos módon a kedvenc egyesületi bányavizünkön etetési tilalmat vezettek be arra az időszakra, így kénytelenek voltunk más tavat keresni erre a pár napra. Horgásztársam kislányai is csatlakoztak hozzánk, így mindenképp egy kulturált környezeti adottságokkal bíró tavat részesítettünk előnyben.

  
Születésnapi ajándék - Bundik Zsolt 2014. 01. 20.
  
Születésnapi ajándék - Bundik Zsolt Az idei évben szeptember 6, a születésnapom péntekre esett, ezért úgy döntöttem, hogy meglátogatom a kedvenc magyarországi tavamat és a születésnapomat a vízparton töltöm. Mivel már elég rég voltam a tározón, érkezésemkor nagyon meglepett az alacsony vízállás. Ez azt jelenti, hogy 2 méterrel kisebb volt a vízszint, mint normális esetben, bár a tározónak még így is impozáns méretei vannak. Meg mondom őszintén, nem nagyon szeretem, ha kicsi a víz mert ilyenkor az összes hal beszabadul a mederbe a kíméleti területről és ezáltal elég nehéz szelektálni.

  
Rejtélyes bányató - Filakovszky Gyula 2014. 01. 08.
  
Rejtélyes bányató - Filakovszky Gyula Júliusi hónapban eltöltött 6 napos kalandom után, türelmetlenül vártam, hogy újra visszatérjek a kavicsbányám helyszínére. Újabb egy hetes horgászatot terveztem eltölteni a párommal, s egy ismerősömmel, akit a családja is elkísért kisebb megszakításokkal. Hétfőre terveztük az indulásunkat, de az utolsó percekben módosítottuk vasárnapra, mivel így tudták számunkra biztosítani a kiszemelt horgászhelyet, az előttünk horgászó barátaim.

  
Legendák nyomában 2.rész - Csörgő Tamás 2014. 01. 01.
  
Legendák nyomában 2.rész - Csörgő Tamás Nyár végi horgászatomat, egy számomra rejtélyes öreg kavicsbánya tóra terveztem, ahol a tavalyi évben már sikerült nagy élményekkel gazdagodnom. A tó így már nem volt számomra ismeretlen, de tudtam, hogy biztosra itt sem mehetek, mivel egy 130 hektárnál is nagyobb tóról beszélünk, ahol sajnos nincs túl sok hal. De a tó korára visszatekintve, rejthet még meglepetéseket.
Bevallom őszintén, nekem ezek a horgászatok adják azt, amiről a bojlizásnak szólnia kell, egy ilyen vízen kifogott hal, sokkal nagyobb örömet okoz, mint egy kisebb betelepített vízből fogott pikkelyes. Viszont az ilyen vizekhez be kell valljam, hogy idő kell, mire eljutunk az áhított sikerhez vezető út végére.

  
Árvíz után - Karvas Gábor 2013. 12. 29.
  
Árvíz után - Karvas Gábor Minden év tavaszán ellátogatok Sanyi barátom tavára horgászni, idei első látogatásom viszont sajnos nem horgásztúra volt. Az ismert idei nagy tavaszi áradás miatt a Marcal mindent elöntött a környéken. Szomorú látvány fogadott mikor hívott Sanyi barátom, nagy a baj, gyere, nézd meg. Mindenhol 2m es víz állt azokon a részeken, ahol az előző években a parton horgásztam. Így a mellette lévő tavakba, vagy akár a Marcalba is minden akadály nélkül elúszhattak a halak. Másodszor, mikor a felszerelésem is vittem, tehát nem csak a szokásos tavaszi túrámra érkeztem, hanem még tétje is volt a horgászatnak. Fel kellett mérni, mekkora kár keletkezett a halállományban.

  
Etetési és horgászati praktikák - Bundik Zsolt 2013. 12. 21.
  
Etetési és horgászati praktikák  - Bundik Zsolt Ez az írás már régóta ki kívánkozik belőlem. Most elérkezettnek láttam az időt, hogy leírjam és talán egy-két ember szemét sikerül felnyitnom. Elöljáróban még annyit, hogy az írásom lehet, hogy nem mindenkinek fog tetszeni, de nem vagyunk egyformák és én csak tényeket próbálok leírni. A cikkemmel azoknak a pontyhorgászoknak próbálok segítséget nyújtani, akik komolyan veszik a Catch and Release fogalmát, szeretik a nagy vizeken való extrém horgászatokat és megbecsülik a pontyot, még ha az egy kisebb példány is.

1, 2, 3 ... 47, 48, 49  [Következő >>]
  Elcsípett pillanatok  
Elcsípett pillanatok
  Bevásárlókosár  
Az Ön kosara üres
  IB Roll Service  
IB Roll Service
  Újdonságok  
pontyvilag.hu
cm-praha.cz
deseda.hu
strandito.hu
PV-TV
bojlisallvany.hu
halmania.hu

Üzemeltető: Tomoni Koi Fft / 6343 Miske,Templom tér 13. / T: +36-20 333-9538 / imperialbaits1@gmail.com

google  Horgászat.wyw.hu